Bejelentkezés

RegisztrálásTippek a ruházat nyomtatásához

promóciós ruházat megrendelése nehéz lehet, ezért soroltuk fel a legfontosabb pontokat, amelyeket figyelembe kell vennie a helyes választáshoz. 
További információ a minőségről, a nyomtatási technikákról, az árról, illeszkedésről és méretről.

Nyomtatási technikák

Annak érdekében, hogy segítsünk a helyes döntés meghozatalában, átfogó magyarázattal rendelkezünk a különféle nyomtatási technikákról, így minden helyzetben megteheted a helyes választást a legjobb alkalmazás elérése érdekében. Bővebben a nyomtatási technikákról a blogcikkben olvashatsz.

nyomtatási képernyő technika póló nyomtatáshoz

Szitanyomás 1-4 színben

1-4 egyszínű minták nyomtatásánál alkalmazzák. A nyomtatás hosszú ideig tart, és érzésre olyan, mintha ráfestették volna.

Alkalmas

Logók, szövegek és tervek nyomtatása egyszínűen. Hosszú távú használat. A nyomtatás 20-25 mosásig is jó marad.

Nem megfelelő

Sok különböző színű és színátmenetű logók és minták, például fényképek, kis betűk és részletek esetén.

Alkotás

Ha a szitanyomást választja, akkor a mintát vektorfájlként és lehetőleg PMS-színekkel kell benyújtania.

színes DTG nyomtatási technika póló kialakításához

Színes nyomtatás

A szó mindent elmond. A színes nyomtatásnak végtelen lehetőségei vannak a színhasználat szempontjából. A festéket jobban elnyeli a szövet, de kézzelfogható marad.

Alkalmas

Rövid felhasználás eseményekként vagy adományozás céljából. Fotók, logók és minták, sok színben és színátmenettel.

Nem megfelelő

Hosszú távú felhasználáshoz, intenzív mosáshoz és munkaruhához. A nyomat tízszeres mosás után elhalványul, könnyű szöveteknél gyakran gyorsabban.

Alkotás

Ha teljes színt választ, akkor a fájlt CMYK színekkel küldheti el.

hímzés nyomtatási technika személyre szabott pólóhoz

Hímzés

1–12 egyszínű mintákhoz használható. A dekoráció a szín és a minőség szempontjából a leghosszabb ideig tartó.

Alkalmas

Munkaruházat és hosszú távú használatra. Logók és szöveg. A hímzés fényűző megjelenést kölcsönöz, és többszöri mosást (25+) bír el.

Nem megfelelő

Sok különböző színű (12+) és színátmenettel rendelkező logók és minták, például fényképek, kis betűk és részletek.

Alkotás

Ha a hímzést választja, akkor a mintát vektorfájlként és lehetőleg PMS-színekkel kell benyújtania.

Minőség

A MOJOTEXTILES-nél különféle típusú minőségi opciókat kínálunk, minden terméktípushoz költséghatékony, alapvető és prémium opciónk is van. Ha ruházatot keres rövid promócióra, akkor azt javasoljuk, hogy válassza ki a „költséghatékony” ajánlatunkat. A költséghatékony termék megfelelő minőségű, de biztosítja a legkedvezőbb árat. A teljes kínálatunkhoz képest a költséghatékony tételek alacsonyabb minőségűek. Ha erősebb anyagból készül, és csak kissé költségesebb, akkor azt javasoljuk, hogy válassza az „Aaap” változatot. Mikor valóban a legjobb minőséget keresi, és hosszabb ideig akarja használni a ruhákat, akkor azt javasoljuk, hogy kérd a „prémium” ajánlatunkat. A prémium termékcsaládunk anyaga a legjobb, és a legjobb specifikációkkal kivitelezhető.

Ár

Nagy beszállítói hálózatunk miatt mindig képesek vagyunk a legjobb árakat szállítani. Jó szem előtt tartani, hogy a nagyobb mennyiségű megrendeléseknél a ruházat ára jelentősen alacsonyabb lehet. Minél nagyobb a mennyiség, annál hatékonyabban tudjuk elkészíteni megrendelést. Gyakran ismétlődő megrendeléseket használsz ugyanazon mintával? Akkor azt javasoljuk, hogy kérj nagyobb megrendelést, egyedi áron. Ez biztosítja, hogy hosszabb távon pénzt takaríts meg, amelyet be tudsz fektetni saját vállalkozásod növekedésébe.

Méret

A MOJOTEXTILES-nél minden méretet biztosítunk, függetlenül attól, hogy normál, karcsú, férfi vagy női méretet keresel. A helyes választáshoz fontos alaposan megvizsgálni a termékleírásokat és a mérettáblázatokat. Ha nem vagy teljesen biztos a méretében, és félsz hogy kicsi lesz, azt javasoljuk, hogy mindig válassz eggyel nagyobb méretet. Jó szem előtt tartani, hogy egy ruhanemű mosás után akár 5% -kal is zsugorodhat, továbbá tartsd szem előtt, hogy a textilen lévő nyomtatása továbbra is a legjobb minőség megőrzésének érdekében legfeljebb 40 C fokon mosd.

Tel: +36 30 327 9920
E-mail: info@mojotextiles.hu
Web: www.mojotextiles.hu